Θεολόγος Φθιώτιδας. Ο χορός των δελφινιών! (βίντεο)


Δελφίνια

Εντυπωσιακές εικόνες με δελφίνια να «χορεύουν» στη θάλασσα στην περιοχή του Θεολόγου στη Φθιώτιδα κατέγραψε η κάμερα της ομάδας «Up Drones».

Τα πανέμορφα δελφίνια, δημιουργούν σχηματισμούς ενώ κινούνται σε απόλυτο συγχρονισμό και αρμονία μέσα στο νερό, με το θέαμα να είναι συναρπαστικό. Όπως περιγράφει η ομάδα, «Μπορεί να έχουμε γυρίσει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη κινηματογραφώντας της ατελείωτες ομορφιές της… αλλά όταν μπροστά σου συναντάς τα πιο αξιαγάπητα θηλαστικά στον κόσμο τότε αυτή τη συνάντηση θα τη θυμάσαι για μια ζωή…».

Τα δελφίνια θεωρούνται από τα πλέον ευφυή ζώα και έχουν καταστεί δημοφιλή στους ανθρώπους εδώ και πολλούς αιώνες για την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά τους και τη φιλική τους εμφάνιση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται σε βίντεο τα «παιχνίδια» που κάνουν τα δελφίνια στις ελληνικές θάλασσες. Πριν από λίγες ημέρες, ταξιδιώτες που βρίσκονταν στον Κορινθιακό κόλπο, τράβηξαν μαγικές εικόνες με δελφίνια που τους έκαναν παρέα, καθώς κολυμπούσαν δίπλα από το σκάφος τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια