Τα πιο πολύχρωμα αεροπλάνα στον ουρανό

Τα πιο πολύχρωμα αεροπλάναΜεγαλύτερη σημασία για τους ταξιδιώτες έχει το πώς είναι το εσωτερικό ενός αεροσκάφους, εκεί που θα περάσουν την πτήση. Αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις αεροπορικές εταιρείες να δίνουν εξωτερικά στο αεροσκάφος τους μια ιδιαίτερη ματιά.
Εδώ είναι μερικά από τα πιο πολύχρωμα αεροπλάνα που πετούν στον ουρανό σήμερα.
Η Siberia S7 Airlines έχει την έδρα της στην περιοχή Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας. ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της Ρωσίας και πρόσφατα πέρασε την Aeroflot ως τη μεγαλύτερη εσωτερική αεροπορική εταιρεία της Ρωσίας.


Η Air Jamaica είναι η σημερινή εθνική αεροπορική εταιρεία της Τζαμάικα. Έχει ανήκει και λειτουργεί από την Caribbean Airlines Limited από τις 26 Μαΐου 2011.Η Air Tahiti Nui είναι αερομεταφορέας της Γαλλικής Πολυνησίας που έχει την έδρα της στο Immeuble Dexter της Papeete, Ταϊτή.Η Bangkok Airways είναι μια περιφερειακή αεροπορική εταιρεία με έδρα το Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Λειτουργεί τακτικά δρομολόγια σε προορισμούς στην Ταϊλάνδη, την Καμπότζη, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, το Λάος, τις Μαλδίβες, τη Βιρμανία, την Ινδία και τη Σιγκαπούρη.


Η Cebu Pacific Air είναι μια αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στη Μανίλα των Φιλιππίνων.


Η Edelweiss Air εδρεύει στη Ζυρίχη και είναι πλέον θυγατρική της Swiss Air.


Το Mango είναι μια κρατική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους της Νότιας Αφρικής, που ιδρύθηκε το 2006 ως θυγατρική της South African Airways.


Η Caribbean Airlines


Η Frontier Airlines είναι αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που εδρεύει στο Ντένβερ του Κολοράντο και είναι θυγατρική της Republic Airways.


Η Kulula Air είναι αεροπορική εταιρία χαμηλού ναύλου της Νότιας Αφρικής, που εκτελεί μεγάλες εσωτερικές πτήσεις εκτός του Γιοχάνεσμπουργκ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια